top of page

<

GANGMAKERS EN KOPLOPERS IS EEN SAMENWERKING TUSSEN:

TRAGE WEGEN
Komt op voor openbare wegen, paden en doorsteekjes bedoeld voor zachte weggebruikers. Overal in Vlaanderen en Brussel verweven wij ze tot samenhangende, fijnmazige en levende netwerken. We doen dat op beleidsniveau, op kaart, op het terrein én in de hoofden van mensen.
www.tragewegen.be

Met steun van:

KIND & SAMENLEVING

Begeleidt lokale besturen en organisaties in het bouwen aan een kindvriendelijk beleid. Inspraakacties met kinderen over publieke ruimte staan daarbij voorop. De trajecten bieden visie, tools en concrete aanbevelingen voor beleidsacties.

www.k-s.be

DAS KUNST

Gelooft in kunst en de kract van verbeelding. das Kunst heeft een nomadische cultuureducatieve werking die naar wijken, pleinen en straten trekt. Daar gaat das Kunst op een duurzame manier aan de slag met kinderen en jongeren onder begeleiding van jonge kunstenaars.

www.daskunst.be

OFFICE FOR PUBLIC PLAY

Is een onderzoeksplatform en praktijk gericht op het participatief ontwerpen met kinderen. Ontwerpdenken vormt de basis voor het opzetten van speelse processen met kinderen. Deze laten hen toe bewust te worden en kritisch te leren denken over kwesties in de publieke ruimte.

www.officeforpublicplay.org

ZIN OM IN JE BUURT AAN DE SLAG TE GAAN? 

EEN VRAAG OF EEN IDEE?

Bel ons, schrijf ons
hanne.vanherck@tragewegen.be of 09 331 59 24


 

bottom of page